Собянін заявив про атаку безпілотників на Москву, закрито три аеропорти

Політика

У ніч на 10 вересня у росії збили 14 безпілотників, що летіли на Москву.

Про це заявив мер Москви Сєргєй Собянін у Telegram.

Безпілотники збили у міських округах Подольськ, Раменське, Люберці, Домодєдово і Коломна. Собянін також сказав, що на місці падіння уламків, за попередніми даними, руйнувань і постраждалих немає. Фахівці екстрених служб працюють на місці події. За його словами, всі сім безпілотників летіли на Москву.

Російські ЗМІ повідомили, що аеропорти «Шереметьєво», «Домодєдово» і «Внуково» закриті, оголошено план «Ковёр».

Пізніше Собянін написав, що міському окрузі Домодєдово ППО нібито збила ще два безпілотники, які летіли на Москву. Серія вибухів також прогриміла в підмосковному Жуковському. Очевидці розповіли, що чули щонайменше 10 гучних вибухів у небі.Уламки одного зі збитих БПЛА впали на проїжджу частину вулиці. Наразі інформації про постраждалих немає.
Також мешканці підмосковного Раменського повідомляють, що уламки одного з БПЛА влучили в житлову багатоповерхівку. На місці видно пожежу. Наразі інформації про постраждалих немає. Горять 10 і 11 поверхи будівлі. Згодом з’явилася інформація про ще два будинки, у які нібито влучили уламки безпілотників.

У Тульській області (російська федерація) цієї ночі заявили про атаку безпілотників та роботу систем протиповітряної оборони. Під удар начебто потрапив один з об’єктів паливно-енергетичного комплексу у регіоні.

Раніше ми писали, що російські крилаті ракети «Калібр» зараз не такі ефективні, якими були на початку повномасштабної війни проти України.

Також нагадаємо, що на окупованій території Запорізької області у районі Вишневого російські війська будують нові лінії оборони.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь