Соратник Трампа Венс відмовився назвати Путіна ворогом – вважає «суперником» та «конкурентом»

Політика, Світ

Кандидат у віцепрезиденти США від республіканців Джей Ді Венс відмовився назвати російського диктатора володимира путіна «ворогом», а натомість заявив, що вважає його «суперником» та «конкурентом». Таку заяву соратник Дональда Трампа зробив в інтерв’ю NBC News.

«Але я вважаю, що ми також повинні бути розумними щодо дипломатії. Просто тому, що хтось нам не подобається, не означає, що ми не можемо час від часу вступати з ним у розмови», – додав Венс.

Така заява прозвучала у відповідь на питання, чи бачить політик у путіні союзника або ворога.

Республіканець вважає важливим, що США на якомусь рівні доведеться брати участь у переговорах між Україною, Росією та своїми союзниками по НАТО у Європі, якщо Штати колись збираються «закінчити війну в Україні».

За його словами, така участь у переговорах є «просто необхідною частиною».Раніше ми писали, що кандидати в президенти США Дональд Трамп і Камала Гарріс зрівнялися за рівнем підтримки у семи штатах, які можуть вплинути на результати голосування.

Україна не побоюється можливого обрання Дональда Трампа на посаду президента США, оскільки жоден з кандидатів не має наміру дозволити російському диктатору володимиру путіну перемогти у війні.

Також нагадаємо, що кандидат у президенти США Дональд Трамп назвав Європейський Союз «міні-Китаєм» у контексті торговельних відносин.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь