Соцмережа X призначила спеціального представника в Бразилії

Політика, Світ

Соцмережа X (колишній Twitter) призначила нового юридичного представника в Бразилії, щоб відповідати вимогам вищого суду країни та відновити свою діяльність.

Як повідомляє Reuters, бразильське законодавство зобов’язує іноземні компанії мати місцевого представника для виконання юридичних обов’язків.

Компанія X втратила свого юридичного представника в середині серпня, коли закрила офіси в країні. Новими юристами X в Бразилії стали Андре Зонаро та Серхіо Розенталь, які обрали Рейчел де Олівейра Консейкао в якості юридичного представника і подали її кандидатуру до Верховного суду.

Раніше ми писали, що Верховний суд Бразилії постановив, що соцмережа X і провайдер супутникового інтернету Starlink Ілона Маска зобовʼязані виплатити штраф у понад $920 тисяч за один день роботи в країні після повного блокування.

Також нагадаємо, що соцмережі X Ілона Маска загрожують великі штрафи з боку ЄС через низку проблем з прозорістю. Серед них дозвіл за підписку отримати синю галочку.Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

 

 

Залишити відповідь