Співачка Тейлор Свіфт після дебатів назвала свого фаворита у президентських перегонах

Політика, Світ

Американська співачка Тейлор Свіфт підтримала президентську кампанію кандидатки від демократів Камали Гарріс.

Відповідний пост співачка оприлюднила у Instagram після перших дебатів між кандидатами у президенти США Гарріс і Трампом.

Співачка заявила, що дивилася дебати між Гарріс і Трампом, оскільки Як виборець вона обов’язково дивиться і читає все, що може, про запропоновану ними політику та плани щодо США.

«Я буду голосувати за Камалу Гарріс і Тіма Волза на президентських виборах 2024 року. Я голосую за (Камалу Гарріс — ред.), тому що вона бореться за права і тому, що, на мою думку, потрібен воїн, щоб їх відстоювати. Я вважаю, що вона твердий, талановитий лідер, і я вірю, що ми можемо досягти набагато більшого в цій країні, якщо нами керуватиме спокій, а не хаос. Мене дуже підбадьорив і вразив її вибір напарника (Тіма Волза — ред.), який десятиліттями відстоював права ЛГБТК+, право на ЕКЗ і право жінки на власне тіло», — написала Свіфт.

Співачка підписала пост як «бездітна кошатниця», що є чітким посиланням на суперечливі зауваження напарника Трампа, сенатора Джей Д. Венса, який свого часу назвав Гарріс «бездітною кошатницею», що прагне керувати країною.Раніше колишній президент США Дональд Трамп опублікував у соцмережах фейкове зображення, на якому популярна співачка Тейлор Свіфт нібито закликає голосувати за нього на виборах 2024 року. У його посту на платформі Truth Social Тейлор Свіфт була зображена в одязі червоно-біло-синіх кольорів з підписом: «Тейлор Свіфт хоче, щоб ви голосували за Дональда Трампа». Трамп додав до посту коментар: «Я приймаю!»

Тейлор Свіфт, яка в минулому публічно підтримувала Демократичну партію, зокрема Джо Байдена та Камалу Гарріс на виборах 2020 року, на той момент не заявляла про підтримку жодного кандидата на виборах 2024 року.

 

Залишити відповідь