Спробуйте збити часник разом із кефіром. Незвичайний, смачний та забутий рецепт 60-х років
Ситні, смачні та неймовірно ароматні пиріжки можна приготувати із найпростіших продуктів, які зазвичай завжди є вдома. Приголомшливий аромат пиріжкам надає часник, який додається не шматочками, а збивається разом із яйцями. Обов’язково приготуйте ці незвичайні часникові пиріжки, їхній смак, без сумніву, здивує вас
Для приготування часникових пиріжків знадобиться:
- борошно – 300 гр;
- яйце – 2 шт;
- часник – 5-6 зубчиків;
- кефір або йогурт – 150 мл;
- сода – 1 ч.л; сіль – 1 ч.л;
- зелень – за смаком;
- олія рослинна – для смаження;
З’єднайте яйця та часник і за допомогою занурювального блендера перетворіть їх на однорідну масу
Додайте до маси кефір або йогурт, соду, сіль та улюблену зелень і добре перемішайте. Додайте 300 г борошна і замісіть м’яке, пружне тісто, яке не прилипає до рук. Присипте тісто борошном і розкотіть у коржик товщиною приблизно 0,7 см. Виріжте з тіста круглі заготовки.
Обсмажуйте коржики на середньому вогні у великій кількості олії до золотистої скоринки.
Часникові пиріжки виходять дуже ароматними та смачними, їх можна їсти як окрему страву, наприклад, зі сметаною, або використовувати замість хліба.