Спробувала цю страву на іменинах. Так сподобався, що все сама і з’їла!
Я спробувала цю страву у одного на іменинах. Мені перець так сподобався, що я, напевно, одна його і з’їла. Рецептів приготування фаршированих перців маса, я сама їх і тушила в бульйоні і підсмажувала, і що я тільки не робила з моїми улюбленими перцями. Але такого смачного я ще не їла.
3а матеріалами Кенгуру
Інгредієнти для фаршированого перцю:
- перець солодкий – 14 штук;
- пів кілограма курячого фаршу;
- 2 цибулини;
- 1 морква;
- часник (3 зубчики);
- томатна паста – 1 ст. ложка;
- сметана – 100 грам;
- сіль і перець за смаком.
Фарширований перець: процес приготування
Перець помити і очистити від насіння і перегородок. Всередину покласти фарш з подрібненої цибулі і часнику (краще це зробити в блендері), добре промитої гречаної крупи, солі, перцю і курячого фаршу.
На сковорідці підсмажте дрібно нарізану цибулю і моркву. Потім додайте томатну пасту і сметану. Долийте воду і добре перемішайте до однорідної консистенції. Дайте соусу покипіти 3 хвилини
Отриманим соусом, залийте перці і відправте в розігріту попередньо духовку. Випікати необхідно при 180 градусах 40 хвилин.
Ось які перці у вас повинні вийти. Вони не тільки дуже ароматні, а й корисні. Їжте із задоволенням, діліться цим рецептом з друзями!