США хочуть, щоб Україна показала їм стратегію ударів вглиб рф перед зняттям обмежень

Політика

Сполучені Штати Америки хочуть отримати від президента України Володимира Зеленського деталізований план щодо стратегії ударів по росії перед тим, як дати дозвіл на удари по території росії.

Як повідомляє Bloomberg, під час свого візиту до Києва держсекретар США Ентоні Блінкен і міністр закордонних справ Великої Британії Девід Леммі планували натиснути на Зеленського, аби отримати довгостроковий план на наступний рік.

Партнери України хочуть краще зрозуміти цілі та стратегію Києва перед ухваленням рішення про подальшу військову допомогу.

Цього тижня значних змін в обмеженнях не очікується, однак президент Джо Байден і прем’єр-міністр Великої Британії Кейр Стармер планують зустрітися у Вашингтоні для обговорення цього питання. Зеленський також планує під час свого виступу на Генеральній Асамблеї ООН в кінці місяця посилити заклики до пом’якшення обмежень на поставки озброєнь.

Раніше ми писали, що після російського ракетного удару по Полтаві Сполучені Штати не змінили свою політику щодо надання Україні можливостей і дозволу на удари вглиб території рф.Також нагадаємо, що Держсекретар США Ентоні Блінкен, перебуваючи з візитом у Києві, обговорив із українськими офіційними особами ситуацію на фронті та питання, пов’язані з далекобійними системами озброєнь.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

 

Залишити відповідь