США не будуть обмежувати використання американської зброї проти сил КНДР у росії

Політика, Світ

Для України не буде жодних нових обмежень на використання американської зброї проти північнокорейських сил, якщо вони вступлять у бій проти ЗСУ.

Про це заявила заступниця прессекретаря Пентагону Сабріна Сінгх у понеділок.

Як повідомляє Голос Америки в телеграм, Сінгх повідомила, що північнокорейські війська, «цілком імовірно», рухаються в напрямку Курська, проте США не мають подробиць щодо кількості військ або озброєння, яке вони мають.

За оцінкою Міноборони США, Північна Корея відправила близько 10 тисяч військових до рф. Вони візьмуть участь у бойових діях проти України протягом «наступних кількох тижнів».

Раніше Генеральний секретар НАТО Марк Рютте підтвердив участь північнокорейських військових у війні рф проти України. Їх розгорнули в Курській області рф.Залучення солдатів з КНДР до війни з Україною не є ознакою рф як великої держави, заявив очільник МЗС Польщі Радослав Сікорський.

Нещодавно Головне управління розвідки (ГУР) підтвердило перекидування частини військових Північної Кореї в зону бойових дій в Курській області.Бойового контакту з ними Збройні сили України (ЗСУ) поки що не мали.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь