Стало відомо, хто підірвав міст в окупованому Бердянську

Політика

Залізничний міст у тимчасово окупованому Бердянську підірвали завдяки спецоперації місцевих партизан спільно з ГУР Міноборони України.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на поінформоване джерело.

Про кілька потужних вибухів місцеві мешканці повідомляли у соцмережах ввечері 27 жовтня.

«Внаслідок успішних диверсійних дій був підірваний залізничний віадук (міст), розташований між будівлею Водоканалу та автомийкою по Східному проспекту», повідомило джерело.

За його даними, знищення мосту повністю паралізувало залізничне сполучення з Бердянськом, і як наслідок неможливість довезення паливно-мастильних матеріалів, зброї та боєприпасів для окупаційних сил у тимчасово окупованому українському місті.«І хоча місцеві окупаційні ресурси та пропагандисти стверджують, що «все мосты стоят целые», жодних фото нібито цілого мосту вони не демонструють», – додало джерело.

Нагадаємо, 27 жовтня ввечері у тимчасово окупованому Бердянську Запорізької області пролунали вибухи. Пізніше стало відомо, що було підірвано залізничний міст у місті.

У Луганську 18 жовтня на вулиці Оборонній підірвався автомобіль УАЗ, у якому знаходився військовий окупаційної армії. За попередніми даними, загинув начальник штабу по службі військ і безпеки військової служби в/ч 53847 ЦПО майор Первуха Дмитро Володимирович.

У Краматорську Донецької області підірвали автівку начальника бойової підготовки ЗСУ. Військового госпіталізували у тяжкому стані.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь