Студенти ЗУНУ зустрілися з представниками міжнародної консалтингової компанії Baker Tilly

Життя
Студенти ЗУНУ зустрілися з представниками міжнародної консалтингової компанії Baker Tilly

Для ознайомлення здобувачів освітньо-професійних програм «Фінансовий менеджмент», «Соціальне забезпечення», «Банківська справа», «Фінанси» «Митна та податкова справа», «Облік і оподаткування» з сучасними тенденціями в сфері фінансового консультування, аудиту, корпоративного та податкового планування, бухгалтерського обліку та фінансової звітності відбулася зустріч із представниками міжнародної консалтингової компанії Baker Tilly.

Під час презентації, головний експерт з аудиту Євген Рудов розповів про специфіку діяльності компанії, її роль на глобальному ринку консалтингових та аудиторських послуг, а також про важливість фінансового планування та аналітичної роботи для прийняття стратегічних рішень у контексті здійснення фінансово-господарської діяльності усіма бізнес-структурами.

Студенти отримали вичерпну інформацію щодо усіх аспектів діяльності компанії, а також програм стажування та можливостей подальшого працевлаштування і професійного розвитку в міжнародному бізнес-середовищі.

Зустріч дала можливість студентам не лише сформувати уявлення про роль фінансових аналітиків у сучасному бізнес-середовищі, а й зрозуміти, які професійні компетенції необхідно набути у процесі навчання, щоб бути затребуваним на сучасному ринку праці.

Представники компанії поділилися практичними порадами щодо успішного проходження відбору на стажування, проходження співбесіди та наголосили на важливості постійного самовдосконалення та професійного розвитку. Важливим аспектом обговорення стали також питання щодо особливостей працевлаштування та роботи у міжнародних компаніях.

Захід є важливим кроком для студентів на шляху до практико-орієнтованого навчання.

У ЗУНУ подякували представникам компанії Baker Tilly за цінний досвід, цікаву презентацію та практичні поради для студентів.

Залишити відповідь