Суд продовжив розгляд справи про незаконне привласнення землі поблизу Київської ГЕС

Політика

Суд продовжив розгляд справи щодо бізнесмена та гендиректора інвестиційної компанії Concorde Capital Ігоря Мазепи. Він є одним із чотирьох фігурантів у справі про незаконне привласнення землі поблизу Київської ГЕС.

Про це Ігор Мазепа повідомив у Фейсбуці.

Він зазначив, що слідчі за командою Генерального прокурора, звернувся до суду із клопотанням про продовження строків досудового розслідування, вважаючи недостатніми докази, зібрані за понад 10 років.

Суддя Печерського районного суду міста Києва Бусик О. Л. 02.08.24 задовольнила клопотання слідчого та продовжила строк досудового розслідування у КП до 28.11.2024 року.

Сам підприємець заявляє про навмисне затягування справи.

Раніше ми писали, що 29 січня Київський апеляційний суд зменшив розмір застави для Юрія Мазепи, брата засновника інвесткомпанії Concorde Capital Ігоря Мазепи.

Також нагадаємо, що громадський рух «Маніфест 42», учасника якого бізнесмена Ігоря Мазепу було арештовано, скасував попереджувальну акцію.

Врезультаті протиправних дій слідчої групи ДБР та Офісу генерального прокурора у «справі Мазепи» заблоковано діяльність багатьох підприємств, котрі не мають стосунку до операцій з так званою землею дамби, писав раніше Мазепа.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь