Суд відхилив апеляцію Трампа у справі про підкуп порнозірки

Політика, Світ

Федеральний апеляційний суд відхилив прохання Дональда Трампа припинити провадження після винесення вироку у справі про фінансові махінації при підкупі порнозірки у 2016 році

Про це повідомляє АР.

Суд залишив рішення та винесення вироку колишньому президенту після виборів у листопаді.

Колегія з трьох суддів 2-го окружного апеляційного суду США на Манхеттені послалася на перенесення минулого тижня винесення вироку Трампу з 18 вересня на 26 листопада, відхиливши його клопотання про екстрене призупинення.

Відстрочка вироку, якої просив Трамп, усунула терміновість, необхідну для розгляду апеляційним судом призупинення провадження.Суддя першої інстанції Хуан М. Мерчан оголосив про затримку минулої п’ятниці та сказав, що тепер він планує 12 листопада винести рішення щодо прохання Трампа скасувати вердикт і відхилити справу через липневе рішення Верховного суду США щодо недоторканності президента.

Мерчан пояснив, що він відкладає винесення вироку, щоб уникнути будь-яких підозр того, що на провадження «вплинули або мають на меті вплинути наближення президентських виборів, кандидатом на яких є відповідач».

Зазначимо, вирок кандидату у президенти США від Республіканської партії Дональду Трампу у справі про виплату грошей порнозірці Стормі Деніелс оголосять після виборів президента США. Проте справу можуть закрити раніше.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь