Святковий салат «Червона шапочка». Гості завжди з’їдають його першим
Салат «Червона шапочка» здивує родину не тільки яскравим та апетитним виглядом, але й чудовими смаковими барвами. Всі будуть в захваті від такої ситної та ароматної страви
Складові:
- Куряче філе 150 гр.;
- Курячі яйця 1 шт.;
- Горошок консервований 1 банка;
- Зелень кропу 1 пучок;
- Свіжий помідор 150 гр.;
- Легкий майонез 5 ст. л.;
- Солодкий червоний перець 1 шт.;
- Пекінська капуста 150 гр.
Спосіб приготування:
- Зваріть до готовності та наріжте на дрібні шматки куряче м’ясо.
- Зварене круто яйце почистьте та наріжте на кубики.
- Солодкий перець поріжте на кубики.
- Пекінську капусту пошаткуйте, покладіть в салатницю, додайте м’ясо, яйце, перець та маленьку банку горошку.
- Підсоліть, полийте зверху майонезом та добре перемішайте салат.
- Порізані на кубики помідори й подрібнений кріп посоліть та перемішайте.
- Верх салату «Червона шапочка» прикрасьте цією сумішшю.