Святослав Вакарчук та YAKTAKпрезентували спільну пісню «На нічному небі»

Політика

Лідер гурту «Океан Ельзи» Святослав Вакарчук та Ярослав Карпук, більш відомий під сценічним іменем YAKTAK, представили пісню під назвою «На нічному небі». Композиція поєднує у собі пісні «Уночі» та «На небі».

Про це артисти повідомили в соцмережах.

Святослав Вакарчук та YAKTAK представили нову премʼєру сьогодні. Композиція «На нічному небі» стала першою спільною піснею артистів.

«Раніше ми дуже часто грали пісні ОЕ в компаніях під гітару. Пам’ятаю, в ті моменти я уявляв, як колись познайомлюся зі Святославом Вакарчуком і, можливо, заспіваю разом із ним. Цього літа, на Atlas, Святослав був на нашому виступі, і ми експромтом заспівали разом. Сказати, що я був у шоку — це не сказати нічого», – поділився 19-річний артист.

Після цього YAKTAK і Вакарчук вирішили записати спільну пісню, щоб «увіковічити цю синергію».Пісня «На нічному небі» поєднує композиції YAKTAK «Уночі» та гурту «Океан Ельзи» – «На небі».

Раніше юна українська співачка VLADA K презентувала нову роботу  “Мантра”. Це одна з двох пісень, створених для Дитячого Євробачення, авторами якої стали творці композицій  «Teresa & Maria», виконаної Alyona Alyona та Jerry Heil і “Stefania” у виконані Kalush Orchestra. Також і сама VLADA K є співавтором пісні «Мантра».

Український рок-гурт «Океан Ельзи» 17 вересня презентував нову пісню – «Мукачево», а також кліп на неї.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь