Сили оборони знищили склад із шахедами під Краснодаром

Політика

Сили оборони України 9 жовтня успішно уразили базу зберігання БпЛА «шахед» поблизу населеного пункту Октябрьский в Краснодарському краї.

Про це повідомив Генштаб ЗСУ.

«Сьогодні ударна група угруповання сил та засобів Військово-Морських Сил Збройних Сил України у взаємодії з підрозділами Служби безпеки України атакували базу зберігання БпЛА типу «Шахед», що поблизу населеного пункту Октябрьский в Краснодарському краї рф. За наявною інформацією там зберігалося близько 400 ударних дронів. За результатами об’єктивного контролю зафіксовано точне влучання в ціль. На території об’єкту спостерігалася вторинна детонація», розповіли у Генштабі, додавши, що знищення бази зберігання шахедів суттєво знизить можливість російських окупантів тероризувати мирних мешканців українських міст та сіл.

Нагадаємо, в ніч на 18 вересня українські дрони, керовані СБУ, ГУР та СЗГ, завдали нищівного удару по великому складу ракетно-артилерійського управління Міністерства оборони рф у населеному пункті Торопець Тверської області.

У російському порту «Кавказ» загорівся залізничний пором із паливом. Він зазнав удару ЗСУ і врешті-решт затонув.Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь