Син президента США Байдена визнав себе винним за дев’ятьма пунктами

Політика, Світ

Гантер Байден, син президента США Джо Байдена, визнав себе винним у несплаті податків і поданні фальшивих податкових декларацій.

Про це повідомляє NBC News.

Під час судового засідання в Лос-Анджелесі 5 вересня син Байдена визнав провину за всіма дев’ятьма пунктами обвинувачення ще до початку відбору присяжних. Оголошення вироку заплановане на 16 грудня.

Адвокат Гантера, Еббе Лоуелл, заявив, що його клієнт ухвалив рішення на користь своєї родини. Це допомогло уникнути публічного судового процесу. Байден не спілкувався з пресою, але випустив заяву, де висловив критику на адресу прокурорів, звинувачуючи їх у спробі зганьбити його через дії, вчинені під час наркотичної залежності. Він зазначив, що не бажає завдавати своїй родині більше болю та втручання в їхнє приватне життя.

Міністерство юстиції США повідомило, що Байдену молодшому загрожує до 17 років ув’язнення.Нагадаємо, раніше суд у Лос-Анджелесі відмовився задовольнити клопотання Гантера Байдена про скасування розгляду справи щодо його ймовірного ухиляння від сплати податків.

Гантер Байден визнає себе винним у двох податкових правопорушеннях та укладає угоду з Федеральною прокуратурою у справі за звинуваченням у наданні неправдивої інформації під час придбання вогнепальної зброї. Про це повідомляє CNN.

Син президента США Гантер Байден не визнав себе винним у двох податкових злочинах після того, як угоду про визнання провини було розірвано.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь