Синоптики обіцяють аномальне тепло: які сюрпризи чекають на українців у листопаді

Війна

Останній місяць осені в Україні розпочнеться з аномально теплої погоди, що створить затишну атмосферу для прогулянок на природі та дозволить насолоджуватись красою осінніх краєвидів.

Українців чекає незвичайна погода на початку листопада: температура підніметься до +22 градусів. За прогнозами метеорологів, тепла хвиля охопить велику частина країни, передає Метеорологічний ресурс Ventusky.

На початку листопада в Україні очікується аномально тепла погода. Згідно з довгостроковим прогнозом, 31 жовтня та листопада температура в більшості регіонів країни може піднятися до +22 градусів

Теплі атмосферні маси почнуть надходити до країни вже наприкінці жовтня. На півдні та південному сході України 31 жовтня очікується підвищена температура до +22 градусів, а в Криму термометри покажуть літні +26. Опади не прогнозуються, що створить умови для яскравого та сонячного початку листопада.

Тепло охопить більшу частину України. Зокрема, 31 жовтня Миколаєві температура підніметься до +22, Одесі до +20, а в Кривому Розі, Дніпрі та Полтаві буде трохи прохолодніше. Наступного дня, 1 листопадатепла погода продовжить радувати мешканців країни: в іколаївській області очікується до +22, центральних регіонах до +18, а в Києві до +16 градусів.

У суботу, 2 листопадана всій території України збережеться тепла та суха погода з температурою від +11 до +16, причому на Закарпатті термометри піднімуться до +19 градусів.

Також нагадаємо, що в Україні очікується потепління та в країну приходить “золота осінь”.

Залишити відповідь