Сирний наполеон за новим рецептом. Справжній фаворит
А ви коли-небудь пробували приготувати торт «Наполеон» з сирним кремом? Він виходить настільки ніжним, що буде просто танути у роті. Такий десерт сподобається абсолютно всім
Для приготування коржів вам знадобиться:
- Борошно – 250 грамів;
- Вершкове масло – 60 грамів;
- Цукор – 100 грамів;
- Сир – 240 грамів;
- Куряче яйце – 1 шт.;
- Ванілін – 2 грами;
- Розпушувач для тіста – 5 грамів;
- Горіхи – для декорування.
Для приготування крему вам знадобиться:
- Коров’яче молоко – 900 мл.;
- Цукор – 150 грамів;
- Куряче яйце – 4 шт.;
- Ванілін – 2 грами;
- Вершкове масло – 120 грамів;
- Кукурудзяний крохмаль – 40 грамів.
Як приготувати:
- Перемішайте масло з сіллю та цукром. Додайте сир, яйце та перемішайте до однорідної маси.
- Після всипте ванілін, розпушувач та просіяне борошно. Замісіть тісто. Воно повинно бути ніжним та не прилипати до рук.
- Розділіть тісто на 12 частин, накрийте плівкою та залишіть відпочити у холодильній камері на 40 хвилин.
- Кожну частинку розкатайте у тонкий корж на ньому зробіть проколи за допомогою виделки.
- Випікайте протягом 7 хвилин при температурі 185 градусів.
- Гарячі коржі вирізайте одразу діаметром 18 см., залишки коржів залишіть для декорування.
- Приготуйте крем. Збийте яйця, цукор, крохмаль та ванілін. Влийте трохи молока та перемішайте.
- Після поставите каструлю на плиту та додавайте поступово молоко. Перемішуйте та варіть поки крем не стане густим.
- Після додайте масло, перемішайте та залишіть охолоджуватись. Накрийте крем поліетиленом та залишіть охолоджуватись.
- Подрібніть за допомогою блендера залишки коржів та горіхи.
- Змастіть кремом кожний корж, сформуйте торт.
- Зверху прикрасите крихтами з горіхами.
- Почекайте пару годин поки торт просочиться та подавайте до столу.
Приємного чаювання!