Сирник «Львівський». Нарешті я знайшла ідеальний рецепт сирника!

Життя

Смачний сирник – ласощі для справжніх гурманів. Львівський сирник – м’який і дуже смачний!

Пропонуємо вам рецепт ідеального сирника. Джерело

Складові:

сир (використовувала 0%) – 500 г

цукор – 2/3 склянки

яйця – 3 шт.

цедра лимона – 1 шт.

крохмаль – 1 ст. л.

в’ялена журавлина.

Для штрейзеля:

вершкове масло – 80 г.

цукор – 1/3 склянки

борошно – 2/3 склянки

какао – 2 ст. л.

Приготування:

Сир, цукор, яйця – розтерти в однорідну пишну масу, додати крохмаль, цедру лимона, ретельно змішати. Повинна вийти пишна кремоподібна маса. Додати журавлину, перемішати.

Приготувати штрейзель: вершкове масло натерти на тертці, додати борошно і цукор, руками перетерти в крихту, додати какао, розтерти до однорідності.

На дно форми для запікання викласти половину шоколадного штрейзеля, потім сирну масу, ретельно розрівняти лопаткою, щоб не було порожнеч, і накрити другою половиною штрейзеля.

Масу викласти у форму. Випікати 45 хвилин при 190 град.
Готовий сирник піднімається вище форми і відстає від стінок.

Повністю остудити, не виймаючи з форми. Сирники необхідно настоятися годин 5-6, він стає щільним.

Смачного!

Залишити відповідь