Сирський сказав Остіну, що треба встановити паритет у снарядах з рф

Політика

Міністр оборони США Ллойд Остін, який напередодні приїхав у Київ, провів зустріч із головнокомандувачем Збройних Сил України Олександром Сирським.

«Проінформував главу Пентагону про стратегічну ситуацію на фронті та особливості розвитку оперативної обстановки на найбільш важких напрямках дій українських військ. Під час розмови відзначив важливість системної та безперебійної підтримки Сил оборони України озброєнням і військовою технікою з боку союзників, насамперед США» , — вказав Сирський у Facebook.

Він наголосив, що необхідно досягти, якщо не переваги, то паритету з армією рф у боєприпасах і військовій техніці.

Сирський та Остін також обговорили посилення спроможностей ППО та використання повного потенціалу окремих засобів ураження ЗСУ. Головнокомандувач української армії подякував главі Пентагону за підтримку України та його внесок у започаткування зустрічей Контактної групи з питань оборони України у форматі Рамштайн.

Раніше ми писали, що в Україні хочуть збільшити термін підготовки мобілізованих. Замість місяця військові можуть перебувати на тренуваннях півтора.Також нагадаємо, що головнокомандувач ЗС України Олександр Сирський нагородив понад 60 державних, військовослужбовцям бригад Десантно-штурмових військ Збройних Сил України за участь в бойових діях на Курському напрямку.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

 

Залишити відповідь