Такого ніxто не очiкував! 19-річна донька Полякової утнула тaке, що на гoлову не нaлазить “Мене не пуcкають в кpаїну”

Події України

Відома українська співачка Оля Полякова зізналася, що її старшу доньку – 19-річну Машу – відрахували з американського університету. Виконавиця розкрила причину, чому дівчина була змушена повернутися зі США до України.

Маша вступила до престижного музичного вишу Берклі у Бостоні, США.

Однак дівчину нещодавно відрахували і вона повернулася на батьківщину. Причиною цьому стала її студентська віза, яку анулювали. Річ у тім, що Маша не дотрималася правил і не приїхала на навчання вчасно.

“Моя Маша вступила до Берклі ще півтора року тому і збиралася їхати, але через операцію вона залишилася.

І рік минув і Маруся мала їхати до Америки.

Але вона вирішила, що в неї тут купа якихось справ. Коли вона приїхала до Бостона, дзвонить мені о четвертій годині й каже: “Мамо, мене не пускають в країну”.

Я запитую чому. Вона відповідає: “Я не знаю, мене тримають тут, не дають говорити”.

Пізніше вона мені дзвонить і каже: “Мама мене пустили до країни за тією туристичною візою, яку я загубила, а студентську мені анулювали”, – поділилася артистка.

Донька знаменитості намагалася владнати ситуацію в Америці. За її словами, вона попереджала представників університету, що повернеться до навчання пізніше, однак це не допомогло їй.

Після декількох спроб Маші все ж таки не вдалося відновити документи. Зараз зіркова матуся займається оформленням нової візи для доньки.

Полякова каже, що за приблизно за 2 місяці дівчина знову поїде навчатися за кордон.

“В університеті її запитали, де вона була. Маша каже: “Дома”. Їй у відповідь: “Ви вчасно не приїхали і вашу візу анулювали, а вас відрахували з університету”.

Я потім запитую: “Машо, а як так вийшло?” Вона відповідає: “Мам, я не знаю, я написала їм листа, що я буду пізніше. Я попередила”.

А там така тема, що не пов’язані департаменти. Якщо тобі університет узгоджує студентську візу, а ти не приїжджаєш до якогось числа, то вона автоматично анулюється.

Вона думала це можна вирішити. Вона приїхала до правової держави, розвернулася і приїхала додому.

Але все нормально. За два місяці вона поїде на наступний курс назад. Усе зробили, відновили”, – додала співачка.

Машу Полякову відрахували з університету через студентську візу, яку анулювали / Скріншот Instagram

Оля Полякова / Скріншот Instagram

Залишити відповідь