Таких рогаликів ви ще не пекли з безе та горіхами
Начинка незвична, але дуже смачна!
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Наука і правда
Інгредієнти.
Тісто:
- 200 г маргарину
- 100 г сметани
- 3 жовтки
- 1 ст.л. оцту
- 350 – 400 г борошна
Начинка:
- 3 білка
- 1 склянка цукру
- мелені горіхи
- цукрова пудра
Приготування
У миску всипте борошно, сюди ж натріть холодний маргарин. Перемішайте руками до утворення крихти. Додайте сметану, жовтки і оцет. Швидко замісіть тісто, загорніть в харчову плівку і покладіть в холодильник мінімум на 3 години.
Деко застеліть пекарським папером. Збийте білки з цукром. Розігрійте духовку до 180 градусів. Відріжте шматочок тіста і розкачайте коло. Розріжте коло на сектори. Кожен трикутник змастіть безе і посипте горіхами. Скрутіть рогалики. Викладіть рогалики на деко і поставте випікати до золотистого кольору. Готові гарячі рогалики обваляйте в цукровій пудрі і остудіть.
Смачного!