Тенісистка Калініна зазнала поразки на старті першого турніру після US Open-2024

Політика

Українська тенісистка Ангеліна Калініна завершила виступи на турнірі WTA 500 у Мексиці. На старті змагань спортсменка зазнала поразки від мексиканки Ренати Сарасуа.

Калініна виступила на першому турнірі після останнього Грендслему сезону-2024 — US Open.

На американському мейджорі українка змогла пробитись у друге коло, коли здолала француженку Осеан Доден (2:0). Проте в українському “дербі” Ангеліна поступилась Еліні Світоліній (0:2).

У першому колі турніру WTA 500 у Мексиці суперницею Калініної стала 85-та ракетка світу Рената Сарасуа. Раніше в офіційних матчах тенісистки не зустрічались.

Перший сет розпочався з ривка Сарасуа у п’ять геймів поспіль, два з яких були на подачі Калініної. Шостий гейм виграла українка, однак представниця Мексики забрала сьомий гейм та закрила першу партію.У другому сеті Калініна дозволила суперниці зробити брейк першою, українська тенісистка відігралась, забравши три гейми поспіль, два з яких – на подачі мексиканки.

Під час восьмого гейму Ангеліна Калініна змогла реалізувати брейк, потім забрала дев’ятий на своїй подачі, здобувши перемогу 6:3.

Третя партія розвивалась за сценарієм першої: 85-та ракетка світу забрала п’ять геймів поспіль, а Калініна змогла відіграти лише один.

У підсумку українка зазнала поразки з рахунком 1:6. Матч тривав 1:53 години, Калініна за цей час змогла здійснити один ейс та припустилась шести подвійних помилок.

WTA 500 у Гвадалахарі, Мексика. Перше коло:

Ангеліна Калініна (Україна) —Рената Сарасуа (Мекика) — 1:2 (1:6, 6:3, 1:6).

Раніше українська тенісистка Марта Костюк здолала представницю Франції Клару Бюрель у другому колі тенісного турніру Олімпійських ігор-2024 – 7:6 (3), 6:2.

А українська тенісистка Еліна Світоліна програла Барборі Крейчиковій з Чехії у третьому колі Олімпійських ігор-2024: 7:6(5), 2:6, 6:4.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь