Тепер овочі на “вінегрет” не варю, а смажу. Витрачаю 15 хвилин на готування і подаю до столу
У сковороду виливаємо 3 столові ложки соняшникової олії та прибираємо убік. Нарізаємо кубиками 1 сирий, очищений від шкірки буряк, 1 сиру моркву і 1 сиру картоплю.
Перекладаємо овочі в сковорідку і ставимо під закритою кришкою на великий вогонь. Після утворення крапель, готуємо 5 хвилин, не мішаючи та не відкриваючи кришку. Забираємо з вогню і даємо трохи охолонути.
Подрібнюємо 1 невелику цибулину, пів пучка зеленої цибулі і пересипаємо в миску. 3 невеликі мариновані огірки подрібнюємо на дрібні кубики і перекладаємо до цибулі, всипаємо 150 г зеленого горошку, викладаємо підготовлені овочі, приправляємо чорним меленим перцем, пів чайної ложки, пів чайної ложки солі і пів чайної ложки цукру, вливаємо 1 столову ложку лимонного соку і перемішуємо.
Приємного апетиту! Спробуйте це дуже смачно.
Інгредієнти
буряк – 1 штука
морква – 1 штука
картопля – 1 штука
зелений горошок – 150 грам
мариновані огірки – 3 штуки
цибуля – 1 невелика
зелена цибуля – підлога пучка
соняшникова олія – 3 столові ложки
вода – 3 столові ложки
сіль – пів чайної ложки
чорний перець – підлога чайної ложки
цукор – підлога чайної ложки
лимонний сік – 1 столова ложка
Джерело