Тепер ви будете готувати піцу без метушні, без замісу, за смаком не поступається справжній домашній піці

Світ

Якщо вдома є склянка Кефіра, одразу приступаю до випічки, заразом ревізію наведу, де бекон, ковбаска, сир, помідор, гриби залежалися. Все в бій піде, а ще оливки… Легко і швидко, не потрібно вимішувати тісто, все перемішуємо ложкою, кладемо будь-яку начинку і в духовку. Швидко, смачно, ситно.

Піца на рідкому тісті. Це швидкий варіант відкритого пирога

Інгредієнти:

Для тесту:

  • кефір -250 мл
  • яйце-1шт
  • сіль -1/2ч.л.
  • цукор -1/3ч.л
  • розпушувач -1ч.л.
  • олія -1ст.л
  • борошно -160г

Для начинки:

  • кетчуп -2-3ст.л
  • шинка -100 г
  • гриби печериці -2-3шт
  • сир моцарелла для піци -150 г (або інший твердий сир)

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ

У миску наливаємо кефір кімнатної температури, розбиваємо яйце, додаємо сіль, цукор. Все перемішуємо. До борошна додамо розпушувач, перемішаємо і додамо борошно з розпушувачем в кефір з яйцем, перемішуємо, тісто має вийти як густа сметана. Можливо, потрібно ще муки, все залежить від розміру яйця та кефіру. Тісто готове.

Беремо деко, змащуємо олією, переливаємо тісто і рівномірно розподіляємо.

Тепер за допомогою силіконового пензлика змащуємо кетчупом або томатною пастою або томатним соусом.

Начинку можна будь-яку, у нас сьогодні шинка з грибами. Поріжемо шинку на 4 частини та поріжемо гриби на платівки. Кладемо на тісто.

Ставимо в духовку випікаємо при 200 градусах 10-15 хвилин, потім дістаємо та посипаємо тертим сиром, у мене сир моцарелла для піци, можна взяти будь-який твердий сир.

Ставимо ще духовку на 5-10 хвилин. Орієнтуйтесь на духовку.

Залишити відповідь