Тернопільський професійний коледж з посиленою військовою та фізичною підготовкою впроваджує навчання за стандартами НАТО

Життя
Тернопільський професійний коледж з посиленою військовою та фізичною підготовкою впроваджує навчання за стандартами НАТО

Тернопільський професійний коледж з посиленою військовою та фізичною підготовкою, розташований у місті Збараж, є важливим освітнім закладом для тих, хто бажає поєднати професійну підготовку з військовою.

У коледжі навчаються 367 студентів, а першокурсники щороку урочисто складають клятву на вірність українському народові. Цьогорічний захід для 112 курсантів відбувся у символічному місці – Збаразькому замку.

Заклад пропонує навчання за різними спеціальностями, включаючи воєнні науки, електроенергетику та інформаційні технології. Окрім того, коледж впроваджує підготовку за стандартами НАТО і постійно розширює перелік спеціальностей. Тут також готуватимуть фахівців із альтернативних джерел живлення та охоронців перших осіб.

Коледж володіє сучасними навчальними класами, лабораторіями з військовим обладнанням та зразками техніки, що дозволяє курсантам отримати якісну освіту та підготовку.

Викладачі коледжу, деякі з яких пройшли навчання за кордоном, роблять все можливе для того, щоб їхні випускники стали надійною опорою для захисту України .

Група комунікацій Тернопільського ОТЦК та СП.

Залишити відповідь