Ті, хто залишаться в Україні, мають знати, що можуть відправити дітей і онуків на наступну війну — Портников

Війна

Ті, хто залишаться в Україні, мають знати, що можуть відправити дітей і онуків на наступну війну — Портников

Ті, хто залишаться жити в Україні, мають розуміти, що їхні діти та онуки можуть потрапити на наступну війну з Росією, заявив журналіст, публіцист і письменник Віталій Портников в інтерв’ю письменнику Сергію Жадану в ефірі Радіо Хартія.

Той, хто тут (в Україні – ред.) залишиться жити, має зробити вибір. Він має знати, що він може відправити своїх дітей і онуків на війну наступну, якщо ці гапрантії не спрацюють, тому що навпроти ворог.І тоді ми отримаємо населення, яке готове жити в реальності, а не населення, яке протягом 30 з гаком років весь час жило в ілюзії … реакції на російські дії, думок про Росію і вічної віри, що ми з росіянами обов’язково домовимось», — заявив публіцист.

РОЗІРВАЛОСЯ 400 СУББОЄПРИПАСІВ: ЗСУ З HIMARS ВДАРИЛИ ПО СКУПЧЕННЮ ОКУПАНТІВ, — FORBES
За даними видання, ракета розірвалася над одним із солдатів просто під час стрільб на полігоні. Поруч із ним перебували ще 14 російських військових

Одне з великих міст України може стати непридатним для життя: експерт про плани РФ
Окупанти можуть знищувати населені пункти дешевими авіабомбами.

Назавжди 34: загинув розвідник з Львівщини Василь Геремеш, який захищав Україну від ворога ціною власного життя
Лави Небесного батальйону поповнив 34-річний дрогобичанин Василь Геремеш, який захищав Україну від ворога ціною власного життя, повідомили у Дрогобицькій міській раді.

Залишити відповідь