TikTok видалив акаунти, які пов’язані з російськими ЗМІ

Політика, Світ

TikTok видалив акаунти, пов’язані з російськими державними ЗМІ, такими як медіагрупа «Россия сегодня», що включає «РИА Новости» і «Спутник», а також «ТВ-Новости», яка керує телеканалом RT.

Це сталося через участь цих акаунтів у таємних операціях зі здійснення впливу. Це частина зусиль TikTok щодо боротьби з дезінформацією напередодні президентських виборів у США, які пройдуть у листопаді 2024 року.

До цього TikTok вже обмежив доступ до цих акаунтів у Великій Британії та ЄС, а їхній контент був позначений як контрольований державою. Тепер акаунти заблоковані назавжди .

Раніше ми писали, що у США TikTok намагається переконати федеральний апеляційний суд у тому, що Міністерство юстиції країни невірно вказало на зв’язки соцмережі з Китаєм.

Також нагадаємо, що ByteDance, власниця TikTok, представила нове програмне забезпечення Jimeng AI для створення відео на основі текстових запитів, як це робить OpenAI Sora.Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

 

 

Залишити відповідь