Тісто як пух! Такі булочки вийдуть у всіх! Дуже простий рецепт м’яких і повітряних булочок до чаю
Продукти:
- 200 мл теплого молока;
- 10 г свіжих дріжджів (3-4 г сухих);
- 40 г цукру;
- яйце;
- 400 г борошна;
- 50 г масла;
- 0,5 ч. л. солі;
- 150-200 г джему.
Як готувати:
- В мисці змішуємо тепле молоко, цукор, дріжджі, все добре вимішуємо.
- Додаємо сіль, яйце, перемішуємо. Додаємо борошно і замішуємо тісто.
- Додаємо вершкове масло.
- Тісто виходить еластичним та м`яким.
- Перекладаємо тісто і залишаємо на кілька годин, щоб тісто підійшло.
- Ділимо тісто на невеликі шматочки.
- Формуємо кульки, злегка розтачаємо.
- Викладаємо начинку.
- Випікаємо при температурі 180 ° С 18 хвилин.