Торт Бите скло – найсмачніший рецепт желе зі сметаною
Яскравий, ефектний і дуже смачний – такий торт зі сметаною та желе, як і пташине молоко, не потребує випікання. Тож недарма він такий популярний. Подавати десерт можна на святковий стіл чи просто на дівочі посиденьки у будь-яку пору року.
Як приготувати торт Бите скло зі сметаною покроково в домашніх умовах – читайте у нашому матеріалі.
Торт Бите скло – рецепт з желе зі сметаною
Інгредієнти:
- 20% сметана – 500 мл;
- Цукор – 200-250 г;
- Ванільний цукор – 10 г;
- Желатин – 25 г;
- Сухе желе в порошку трьох видів (полуничне, лимонне та ківі);
- Вода – 1 л.
Приготування:
- Кожен сорт желе розчиніть у 300 мл гарячої води, залийте в окремий посуд шаром 1,5 см і залиште до повного застигання.
- З’єднайте швидкорозчинний желатин зі 150 мл води. Дайте масі набрякнути протягом 15 хвилин.
- Розтопіть желатин на водяній бані, а сметану злегка збийте з цукром, поступово додаючи у масу желатин.
- Глибоку миску чи форму вистеліть харчовою плівкою. Налийте масу зі сметаною та желатином, додайте нарізані різнокольорові кубики желе, знову накрийте плівкою та покладіть в холодильник на 3-4 години.
- Торт із желе Бите скло готовий. Перед подаванням зніміть плівку та наріжте десерт на порційні шматочки.
Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram
Смачного!
Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-11-06 17:46:00