Торт «Сметанник» — той самий рецепт, який усі так шукають
Більшість людей полюбляє торт «Сметанник». Пропонуємо легкий варіант приготування цього чудового десерту, який буде просто танути у роті. Готуйте скоріше та кличте всіх на чаювання
Для приготування тіста вам знадобиться:
- Борошно – 0,5 кг.;
- Сметана домашня – 250 мл.;
- Цукор – склянка;
- Яйця – 4 шт.;
- Сода – пару чайних ложок;
- Какао порошок – 1,5 столові ложки.
Для приготування сметанного вам знадобиться:
- Сметана домашня – 0,5 л.;
- Цукор – склянка.
Як зробити:
- Збийте за допомогою міксера цукор з яйцями.
- В іншому посуді перемішайте сметану та соду. Кількість повинна збільшитись у два рази.
- Після додайте сметану до яєць. Ретельно змішайте та розділіть на дві рівні частини.
- Борошно, також розділіть навпіл. Половину додайте до однієї сметанної суміші та перемішайте.
- Цю половину вилийте у форму для випікання та випікайте при 180 градусах, протягом 35 хв.
- В іншу додайте какао й також випікайте.
- Після дайте коржам охолонути.
- Приготуйте крем. Потрібно збити сметану з цукром.
- Холодні коржі розріжте навпіл.
- Починайте збирати торт. Кожен корж гарно намастіть сметанним кремом. Торт повинен бути повністю намазаний кремом. Прикрасите можна какао, горішками або шоколадом.
- Поставте торт просочуватись у холодильну камеру на 24 години.
Приємного чаювання!