Тpагічна звістка сколиxнула Укpаїну! На війні загuнула Анастасія Кpавчук, дpужина Євгена Кpавчука… Деталі…

Події України, Політика

Тpагічна звістка сколиxнула Укpаїну! На війні загuнула Анастасія Кpавчук, дpужина Євгена Кpавчука…

З початком повномасштабного вторгнення рф Анастасія займалася волонтерством.

У 2023 році жінка стала операційною медсестрою в Інституті травматології та ортопедії, а в лютому 2024-го вступила до лав ЗСУ.

21 жовтня під час несення військової служби від ускладнень стану здоров’я померла бойова медикиня 68 Окремої єгерської бригади ЗСУ Анастасія Кравчук.

Про цю втрату повідомив голова Тетіївської міської територіальної громади Київщини Богдан Балагура.

“Трагічна звістка сколихнула нас! На війні загинула Анастасія Кравчук, дружина Євгена Кравчука, воїна, який знаходиться майже 3 роки в полоні”, — написав політик.

Козельська селищна рада Чернігівської області повідомила, що жінка померла 21 жовтня 2024 року через ускладнення стану здоров’я під час несення військової служби.

Анастасія народилася 5 травня 1997 року в с.Лихолітки.

Навчалася в Козелецькій загальноосвітній школі №3, а потім вступила до Київського медичного коледжу №3 та здобула спеціальність “Медична сестра”. Після завершення навчального закладу працювала в Козелецькій ЦРЛ, а потім — у клінічній лікарні “Феофанія”.

З початком повномасштабного вторгнення рф до України, дівчина займалася волонтерством і надавала допомогу жителям Херсона, Нової Каховки та інших населених пунктів, де була потрібна допомога.

У 2023 році Анастасія працювала операційною медсестрою в ДУ Інституті травматології і ортопедії НАМН України м. Київ, а вже на початку лютого 2024 року пішла доброволицею до лав ЗСУ.

На своїй сторінці в Facebook, вона вказувала, що проходила службу на посаді старшої бойової медикині у 68-й окремій єгерській бригаді імені Олекси Довбуша.

Анастасія Кравчук з її чоловіком Євгеном

Анастасія Кравчук з її чоловіком Євгеном (фото: Богдан Балагура/Facebook)

Джерело


Копіювати

Залишити відповідь