Трамп назвав, кого вважає винним у новому замаху на себе

Політика, Світ

Кандидат у президенти США Дональд Трамп вважає, що новий замах на його життя стався через риторику президента Джо Байдена та віцепрезидента Камали Гарріс.

Про це повідомляє CNN.

Трамп заявив, що нападник «повірив у риторику Байдена та Гарріс і діяв відповідно до неї».

«Через їхню риторику в мене стріляють, тоді як я – той, хто збирається врятувати країну, а вони – ті, хто руйнує країну – як зсередини, так і ззовні», – наголосив він.

Трамп вказав на коментарі Байдена та Харріса про те, що він є загрозою для демократії, і сказав: «Це люди, які хочуть знищити нашу країну».Він також заявив, що Байден і Харріс «є справжньою загрозою».

«Вони використовують дуже підбурливу мову. Я теж можу нею користуватися. Набагато краще, ніж вони, але ні», – додав Трамп.

Нагадаємо, інцидент стався напередодні, 15 вересня, на полі для гольфу Trump International Golf Club у Вест-Палм-Біч, Флорида. Агенти Секретної служби, що охороняли Трампа, помітили озброєного чоловіка і відкрили по ньому вогонь. Пізніше підозрюваного затримали в його автомобілі. Він перебуває під вартою.

Федеральне бюро розслідувань (ФБР) ідентифікувало підозрюваного у другій спробі замаху на кандидата у президенти США від Республіканської партії Дональда Трампа як 58-річного Раяна Веслі Рута.

Пізніше Федеральне бюро розслідувань назвало інцидент «схожим на спробу вбивства колишнього президента Трампа».

Затриманий правоохоронцями США 58-річний Раян Веслі Раут, який нібито мав намір скоїти замах на кандидата в президенти Дональда Трампа, раніше мав проблеми з законом.

Байден дав розпорядження Секретній службі США вжити необхідних заходів для убезпечення Трампа та заявив, що молиться за нього.

Замах на кандидата в президенти США Дональда Трампа, що стався 15 вересня, стане темою для російської пропаганди.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь