Трамп поклав на Зеленського провину за початок війни з рф

Політика, Світ

Кандидат у президенти Дональд Трамп видав чергову порцію своєї передвиборчої маячні.

Як пише The Washington Post, в інтерв’ю для PBD Podcast Трам повторив свій фейк про 100 мільярдів, які Зеленський щоразу привозить зі США, а також видав дещо новеньке – виявляється, український президент міг не допустити початок війни.

«Я вважаю, що Зеленський – один із найкращих торговців, яких я коли-небудь бачив. Щоразу, коли він приходить, ми даємо йому $100 мільярдів», – знову сказав Трамп.

«Хто ще отримував такі гроші в історії? Такого ніколи не було. Але це не означає, що я не хочу йому допомагати, бо мені дуже шкода цих людей. Однак він ніколи не повинен був дозволити цій війні початися. Ця війна програшна», – заявив колишній президент США. Ба більше, на його думку, провокатором війни між Україною та рф є Байден.

Раніше Дональд Трамп під час виступу в місті Оукс, штат Пенсільванія, заявив, що він чудово ладнає з російським диктатором. А той нібито попереджав його про намір напасти на Україну.Кандидат на пост президента США також зазначив, що він мав добрі стосунки з президентом Володимиром Зеленським. Але які вони зараз, не уточнював. Трамп вкотре заявив, що президент США Джо Байден «нічого не зробив», щоб припинити війну у Східній Європі, а сам він зможе цього досягти як «обраний президент».

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь