Трамп відмовився брати участь у нових теледебатах з Гарріс

Політика, Світ

Кандидат у президенти США Дональд Трам заявив, що не налаштований проводити нові теледебати зі своєю опоненткою Камалю Гарріс. Експрезидент вважає, що виграв минулі дебати.

Про це повідомляє CNN.

«Коли ви виграєте дебати, я не знаю, чи хочу я брати участь у ще одних дебатах», – заявив Трамп.

Крім того, Трамп заявив, що Гарріс нібито отримала питання заздалегідь перед президентськими дебатами на ABC. На його думку, дебати були «сфальсифіковані».

«У них було сфальсифіковане шоу з кимось, хто, можливо, навіть знав відповіді, я маю на увазі, буду чесним, я дивився, як вона говорила, і сказав, що, знаєте, вона, здається, жахливо знайома з питаннями», – сказав Трамп.Нагадаємо, у США відбулися дебати між кандидатами у президенти Камалою Гарріс та Дональдом Трампом.

Напередодні знакової події ми писали, що кандидатка від Демократичної партії Гарріс та кандидат від Республіканської партії Трамп мали майже однакові рейтинги.

Під час теледебатів 10 вересня кандидат у президенти Дональд Трамп розповів, що він думає про війну в Україні.

Своєю чергою кадидатка у президенти США Камала Гарріс висловилася про долю путіна, якби Трамп був на місці Байдена.

У кампанії Камали Гарріс, кандидатки у президенти від Демократичної партії та чинної віцепрезидентки, запропонували провести ще одні дебати з її опонентом Дональдом Трампом у жовтні після дебатів у вівторок, які сприймають як успіх.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь