Трамп запропонував Маску посаду у своєму майбутньому уряді

Політика, Світ

У разі перемоги на виборах президента Дональд Трамп хоче, щоб мільярдер Ілон Маск очолив урядову комісію з ефективності.

Про це пише Reuters.

Протягом кількох тижнів екс-президент обговорював із помічниками ідею створення комісії з ефективності у разі своєї перемоги на виборах, повідомили джерела агентства. Але під час виступу на економічному клубі у Нью-Йорку Трамп про це заявив публічно.

Він також підтвердив, що Маск готовий очолити цей орган. Цілями створення комісії Трамп назвав проведення повного фінансового та аудиту ефективності федерального уряду та проведення радикальних реформ.

Раніше Трамп висловив бажання запросити генерального директора Tesla і SpaceX Ілона Маска у свій кабінет міністрів або запропонувати йому роль радника, якщо він стане президентом США.У США в одному зі штатів розслідують можливі порушення законодавства організацією America PAC мільярдера Ілона Маска. У медіа припускали, що вона зосередиться на підтримці кандидата в президенти Дональда Трампа.

Мільярдер Ілон Маск повинен дотримуватися законодавства ЄС під час інтерв’ю з Дональдом Трампом на платформі X, якщо хоче поширити його на користувачів Європи.

⚡️⚡️⚡️Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь