Трамп заявив, що Америці слід вийти з війни в Україні

Політика, Світ

Кандидат у президенти США від Республіканської партії Дональд Трамп заявив, що Америці слід вийти з війни в Україні. Проте, за його словами, нинішня адміністрація Білого дому не має наміру цього робити.

Про це повідомляє Reuters.

У своїй промові він мав на увазі чинного президента США Джо Байдена та віце-президента Камалу Гарріс.

«Байден і Камала втягнули нас у цю війну в Україні, і тепер вони не можуть нас витягнути. Вони не можуть нас витягнути», – сказав Трамп зі своєю в Джорджії.

Reuters зазначає, що США не мають військ в Україні, проте країна надала військову та гуманітарну допомогу на мільярди доларів.У свою чергу Трамп заявив, що досягне переговорів. Але якщо він не стане президентом, США застрянуть у російсько-українській війні.

«Я думаю, що ми застрягнемо в цій війні, якщо я не стану президентом. Я зроблю це. Я досягну переговорів, я піду. Ми повинні піти. Байден каже: «Ми не підемо, поки не переможемо». Що станеться, якщо вони переможуть», – сказав Трамп.

Раніше ми писали, що понад 700 співробітників органів національної безпеки та військових підтримали кандидатуру Камали Гарріс на пост президента США.

Також нагадаємо, що за результатами нового національного опитування NBC News, Камала Гарріс випереджає Дональда Трампа на 5 відсоткових пунктів.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь