Трамп зробив чергове зізнання щодо російського диктатора

Політика, Світ

Кандидат у президенти США від республіканців Дональд Трамп під час виступу в місті Оукс, штат Пенсільванія, заявив, що він чудово ладнає з російським диктатором. Володимир путін нібито попереджав про намір напасти на Україну.

Про це повідомляє The Telegraph.

«Я чудово ладнаю з путіним… Це було для нього світлом очей, він говорив про це, але я сказав: “Ви не увійдете!”. Тільки через Байдена подивився на цього хлопця, він навіть не може в це повірити”, – сказав Трамп, коментуючи рішення російського диктатора вдертися в Україну.

45 президент США сказав, що у нього також були добрі стосунки з президентом України Володимиром Зеленським, і заявив, що покладе кінець війні у Східній Європі ще до того, як його оберуть президентом.

«Байден нічого з цим не зробив – він навіть не спілкувався з путіним понад рік, – дорікнув Трампн. – Ця війна має закінчитися, і я збираюся завершити цю війну… Я спробую завершити цю війну, будучи обраним президентом».Нагадаємо, що кандидат у президенти США Дональд Трамп давно вирізнявся готовністю висміювати політичних опонентів. Але чим ближче до виборів, тим частіше він відчуває цю ж зброю проти самого себе.

Раніше Міжнародне рейтингове агентство Fitch Ratings спрогнозувало вповільнення на 1% темпів зростання кількох азіатських економік, зокрема Китаю, Південної Кореї та В’єтнаму, у разі другого президентства Дональда Трампа.

Раніше кандидатка у президенти від Демократичної партії, чинна віцепрезидентка США Камала Гарріс назвала відмову кандидата республіканців Дональда Трампа вдруге вийти на дебати з нею “слабким ходом”.

Кандидат у президенти США Дональд Трамп знову відмовився проводити дебати зі своєю опоненткою Камалою Гарріс. Другий раунд пропонували на кінець жовтня.

Крім того, кандидат у президенти США Дональд Трамп через свої соціальні мережі заявив, що телеканал CBS має бути позбавлений ліцензії на мовлення через буцімто «втручання у вибори».

Кампанія Дональда Трампа в останні тижні президентських перегонів у США запросила для нього військовий літак, розширення обмежень для польотів над його резиденціями та встановлення куленепробивних скляних щитів у місцях виступів.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Кандидат на пост президента США також зазначив, що він мав добрі стосунки з президентом Володимиром Зеленським. Але які вони зараз, не уточнював. Трамп вкотре заявив, що президент США Джо Байден “нічого не зробив”, щоб припинити війну у Східній Європі, а сам він зможе цього досягти як “обраний президент”.

Як зазначає видання, слова Трампа пролунали на тлі того, як було опубліковано уривки з книги журналіста Боба Вудворда “Війна”. У них сказано, що Трамп кілька разів розмовляв з Путіним після того, як залишив президентську посаду.

Залишити відповідь