Трендові новорічні ялинки 2025: що вибрати

Політика

Підготовка до Нового року і Різдва зазвичай дарує позитивні емоції від очікування святкувань, початку чогось нового та сподівань на здійснення мрій. Прикрашання оселі або робочого місця — це особлива приємна справа, до якої залучені як діти, так і дорослі. Невіддільною частиною підготовки стає вибір новорічної ялинки. Часто перевагу надають саме штучним деревцям. Такі вироби запропоновані в колекціях елітних брендів декору, що дає змогу купити стильну модель, яка гармонійно доповнить інтер’єр. Класична або креативна ялинка штучна в Україні — це атрибут свята, який здебільшого вибирають з урахуванням трендів. Тому варто розглянути, які деревця будуть модними в прийдешньому 2025 році.

Що вибрати поціновувачам класики

Традиційна новорічна ялинка виконана в максимально натуральній гамі кольорів. Оливковий, світло-смарагдовий, трав’янистий, фісташковий відтінки використовують у створенні штучних моделей, які мають бути наближеними до реальних. Класичні новорічні ялинки, що приємно вражають реалістичним виконанням, доступні в колекції преміального бренду декору і подарунків ZELENA. Якщо потрібне штучне деревце, яке нагадує натуральне, можна виділити такі моделі:

  • «Джорджія». Трендова ялинка, яка стане відмінним варіантом, якщо не цікавлять занадто великі об’ємні моделі. Запропонована в натуральній гамі відтінків. Кожна гілочка створена з урахуванням найдрібніших деталей, що дало змогу отримати реалістичне деревце, яке поєднує еталонну якість і красу. Серед додаткових переваг потрібно виділити LED-вогники, що випромінюють тепле сяйво.
  • «Тромсе». Висока об’ємна ялинка, що допоможе гармонійно прикрасити вітальню. Виконана в натуральному трав’янистому відтінку. Унікальна технологія лиття дала змогу створити реалістичне святкове деревце, яка можна доповнити декором на будь-який смак.
  • «Бейберрі». Модель, що незмінно залишається популярною серед поціновувачів декору бренду ZELENA. Її пухнаста хвоя допоможе створити особливу святкову атмосферу, яка приємно вразить дітей і дорослих. Ялинку стильно поєднують як із класичними кульками, так і з ефектними вишуканими фігурками, пір’ям, бантиками та іншими прикрасами.


Штучні різдвяні деревця, які пропонує бренд ZELENA, виконані з екологічно чистих матеріалів. Класичну ялинку купують для багаторічного використання. Щоб отримувати кожний раз модні оригінальні святкові композиції, достатньо вибирати різний декор. Придбання штучного деревця — це не лише практично, але і корисно для природи, адже можна не купувати вирубані ялинки.

Креативні моделі для вишуканого яскравого інтер’єру

Нестандартні рішення в декоруванні оселі й офісу напередодні новорічних свят не втрачають актуальності. Замість класичної ялинки вибирають незвичайне деревце, виконане з цупкого паперу, дроту, металу тощо. Розглядаючи колекції креативних моделей, слід виділити «Тедді», виконану в нетипових для натуральної хвої кольорах. Наприклад, можна вибрати рожево-персикову штучну ялинку, яка привертає увагу розкішним об’ємом.

Якщо потрібний яскравий варіант, слід розглянути незвичайну ялинку, виконану у вигляді конуса, створеного за допомогою червоних кульок. Такий декор естетично доповнить святковий інтер’єр і зробить його дизайн вишуканим.

Купити найкращі ялинки та прикраси для них, які подарують новорічний настрій, можна в інтернет-магазині ZELENA. У каталозі доступні товари елітних брендів, що мають багаторічну історію та особливу культуру.

Залишити відповідь