Третя штурмова провела успішний наступ і звільнила полонених на Харківщині

Політика

Третя штурмова бригада у смузі своєї відповідальності на Харківщині провела успішні наступальні дії, в результаті яких звільнила полонених українських бійців.

Як повідомляє Максим Жорін, заступник командира Третьої штурмової, бійці бригади атакували противника, ліквідували ДРГ, і внаслідок цих боїв відбили не лише зайняті ворогом позиції, а й наших полонених. Це військовослужбовці приданих сил, і серед них: кадровий офіцер у званні капітана, сержант і солдати. Наразі вони перебувають у безпеці та отримують медичну допомогу.

Після стабілізаційних дій ворога було відкинуто, а положення сил бригади на займаній ділянці фронту – відновлено. Про деталі завдання розповів командир 1-ї роти 2-го штурмбату.
Нагадаємо, на фронті від початку доби 7 жовтня відбулося 88 бойових зіткнень, на п’яти напрямках бої досі тривають. Найгарячіше нині на Лиманському, Куп’янському, Покровському та Курахівському напрямках.На Харківщині російські окупанти наразі зосередились на контролі повітряної обстановки. Загарбники мінують за допомогою дронів ділянки територій біля населених пунктів.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь