Троє загиблих і 25 зниклих: біля грецького Самосу затонув човен з мігрантами

Політика, Світ

Троє мігрантів загинули і ще щонайменше 25 вважаються зниклими безвісти після того, як їхній човен затонув у понеділок, 23 вересня. Трагедія сталася біля грецького острова Самос.

Про це повідомило державне телебачення, цитує Reuters.

Грецька берегова охорона заявила, що вже врятувала п’ятьох мігрантів, в той час як пошуково-рятувальна операція за участю чотирьох кораблів берегової охорони і вертольота триває біля скелястих берегів Агіос Ісідорос у північно-західній частині острова.

За поперденіми даними ООН, від початку року до Греції прибули майже 30 тисяч мігрантів, більшість із них – громадяни Афганістану, Сирії та Єгипту. Ця кількість дещо менше від кількості мігрантів, які прибули того року.

Читайте також:Флорида розгорне на американо-мексиканському кордоні Національну гвардію та інші правоохоронні структури штату для допомоги Техасу у боротьбі з нелегальними мігрантами з Мексики.

Адміністрація президента Сполучених Штатів Джо Байдена закликала спікера Палати представників Майка Джонсона забезпечити ухвалення угоди щодо посилення безпеки на американському кордоні з Мексикою.

⚡️⚡️⚡️ Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь