ЦАГАЛ уразила завод з виробництва зброї і командний центр «Хезболли» у Лівані

Політика, Світ

Ізраїльські військові завдали ударів по військових об’єктах угруповання «Хезболла» на півдні Лівану. Були атаковані, зокрема, завод з виробництва зброї та командний центр бойовиків.

Про це повідомляє Армія оборони Ізраїлю (ЦАГАЛ).

У заяві ізраїльського військового відомства зазначається, що 10 вересня після оголошення ввечері тривоги в районі Верхньої Галілеї (північ країни) було зафіксовано проникнення повітряних цілей на територію Ізраїлю з Лівану. Працювали сили та засоби ППО.

«Деякі цілі були перехоплені. У районі, прилеглому до Аміада, виявлено впали цілі», – розповіли в ЦАГАЛ та додали, що дані про можливих постраждалих не поступали.

Також вказується, що ізраїльські сили «на основі даних розвідки завдали удару по заводу з виробництва зброї «Хезболли» в районі Джоуайя на півдні Лівану».Крім того, передали в ЦАХАЛ, було завдано ударів по військовому командному центру «Хезболли» поряд з військовими структурами в районах Набайт, Мансурі та Кфаркела, також розташованих на півдні Лівану.

Армія оборони Ізраїлю також повідомила про ураження 10 вересня «осередку терористів, які виходили з військової структури в районі Хула на півдні Лівану».

У ЦАГАЛ оприлюднили відео ударів по цілях «Хезболли» в районах Хула, Набайт та Мансурі у Лівані.

Залишити відповідь