«Це лише слова»: у ЦПД пояснили, що насправді означають погрози путіна у бік НАТО

Політика, Світ

Погрози голови Кремля володимира путіна ядерною зброєю чи втягуванням НАТО у війну, це лише слова. путін залякує, бо сам боїться поразки.

Про це повідомляє у Telegram керівник Центру протидії дезінформації (ЦПД) Андрій Коваленко.

За його словами, єдина тактика, яку використовують росіяни проти Заходу – ядерні страшилки і залякування прямим воєнним конфліктом.

«путін залякує, бо сам боїться. Зараз вирішальний момент. Він не застосує ядерну зброю і це всі прекрасно знають. Він просто намагається вплинути на суспільство», – вважає він.

Військовий нагадав, що росія завжди так робить, коли Захід може здійснити успішне рішення, яке може серйозно зашкодити режиму путіна.«Втім – це лише слова. путін не зможе застосувати ядерну зброю, бо проти цього Китай та Індія – головні сили, від яких залежна росія. Навпаки, удари західною зброєю вглиб росії пришвидшать воєнну поразку режиму, і стимулюватимуть путіна до миру», – пояснює Коваленко.

Водночас, на його думку, відсутність цього рішення тільки наблизить можливу війну в країнах НАТО, зросте імовірність російської агресії в Балтії через кілька років.

Російський диктатор володимир путін заявив, що удари Збройних сил України по території росії за допомогою далекобійної західної зброї будуть вважатися прямою участю західних країн у війні.

Раніше ми писали, що російський диктатор володимир путін висловив ідею про можливе обмеження експорту урану, титану та нікелю у відповідь на західні санкції.

Також нагадаємо, що російський диктатор володимир путін вимагає, аби його літак супроводжували російські винищувачі під час поїздки до Туреччини.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь