Це найсмачніший рецепт печінкового торта. Дуже легкий у приготуванні.
Якщо ви хочете побалувати себе ситною та смачною стравою з простих продуктів, приготуйте цей печінковий торт
Покроковий рецепт приготування страви:
З печінки прибираємо прожилки, плівки, промиваємо її. Перебиваємо її блендером.
До неї додаємо молоко, борошно, яйця, пару ложок олії, солимо і вимішуємо фарш
На добре розігрітій сковорідці смажимо печінкові млинці
Для начинки моркву натираємо на терці, цибулю нарізаємо півкільцями, солимо і смажимо приблизно 5 хвилин.
Кожен млинець змащуємо майонезом, викладаємо трохи овочевої начинки, далі наступний млинець і повторюємо наші дії.
Ось так готується цей печінковий торт!
Ось що нам знадобиться:
- печінка курки – 800 гр;
- склянка борошна;
- три яйця;
- 200 гр моркви;
- дві цибулини;
- пачка майонезу (250 гр);
- молоко – 250 мл;
- петрушка та кріп;
- сіль.