«Це просто різні світи»: репер-воїн Ярмак прокоментував роботу ТЦК під час мобілізації

Події України


Воїн наголосив, що ті хто приходять до Сил оборони свідомо – розумні, вмотивовані, загартовані люди, і вони довго готувалися до цього рішення.

Відомий український репер-військовослужбовець, нині штаб-сержант командування Сил безпілотних систем Олександр Ярмак (YARMAK) прокоментував ефективність роботи ТЦК на вулицях. За його словами, він «не бачить сенсу і результату тих людей, яких змушують», які неусвідомлено поповнюють бойові підрозділи.

Як зазначив Ярмак в етері телемарафону, за його досвідом, на рекрутингові заходи приходять сотні людей, залучення йде хорошими темпами. Вже не кажучи про порівняння якості рекрутів, яких «гребуть на вулиці і тих, хто долучається до нас».

Він розповів, що зараз деяким їхнім комбатам дали задачу поїхати  доукомплектуватись, умовно кажучи, подивитись на подібних «бусифікованих представників». І вони кажуть, це «просто різні світи в плані якості рекрутів».

Воїн наголосив, що ті хто приходять до Сил оборони свідомо – розумні, вмотивовані, загартовані люди, і вони довго готувалися до цього рішення:

Ярмак додав, за допомогою системи рекрутингу проявляється відповідальність за залучення людини для поповнення війська. Щоб рекрути отримали кращих командирів, забезпечення, навчання і могли максимально фахово працювати і приносити результат.

«Тому що система агресії ніколи не буде діяти – це моя суб’єктивна думка. Тільки в системі свободи, креативу можна робити дійсно надзвичайні результати», – констатував репер.



Джерело

Залишити відповідь