Це так смачно, що словами не передати! Перець фарширований капустою на зиму – відмінний рецепт!.такого ви ще точно не пробували

Події України

Інгредієнти:

  • Перець 🌶️ солодкий – 3 кг
  • Капуста – 1 кг
  • Морква – 300 гр
  • Часник – 50 гр (плюс мінус тут можна і більше)
  • Петрушка
  • Перець гострий – 1 шт (тут теж на ваш смак можна більше, можна взагалі прибрати)

Розсіл ✅

  • на 1 літр води
  • Сіль – 30 гр
  • Цукор – 150 гр
  • Оцет 9% – 150 мл
  • Олія – ​​100 мл

Приготування:

Перець миємо, чистимо, бланшируємо в окропі протягом двох хвилин.

Поки перець остигає, готуємо начинку.

Капусту шаткуємо, моркву на тертці. Часник, гострий перець і петрушку нарізаємо дрібно.

Все перемішуємо.

Закладаємо в перці (начинку трохи притискайте, щоб більше влізло)

Закладаємо перці у банки

Заливаємо гарячим розсолом, трохи прикриваємо кришками ❤️

На дно каструлі кладемо рушник, ставимо на нього банки і заливаємо по плічка банок гарячою водою (розсіл гарячий, якщо залити воду іншої температури банки можуть луснути)

Стерилізуємо протягом 25 хвилин. Закручуємо і кутаємо до повного остигання ✅

Приємного приготування і смачних закруток! ❤️

Залишити відповідь