Цю війну можна завершити справедливо тільки на сильних позиціях, – Зеленський

Політика

Справедливо завершити війну із росією можна лише на сильних позиціях. Українська влада робить для цього все можливе.

Про це у вечірньому відеозверненні заявив президент Володимир Зеленський.

«Щойно була доповідь міністра оборони України Рустема Умєрова. Доповідав сьогодні головком Олександр Сирський. Перший пріоритет – це зброя для наших воїнів на Покровському,  Курахівському, Торецькому напрямках, на всіх Донецьких напрямках, загалом по фронту. Це і питання постачання, і питання виробництва – як в Україні, так і спільного із партнерами. Завдання – максимально зміцнити наші позиції та максимально тиснути на росію. Цю війну можна завершити справедливо тільки на сильних позиціях. Усе для цього ми робимо. Все», – підкреслив Зеленський.

Раніше агентство Bloomberg повідомило, що уряди США і Великої Британії обговорюють можливість дозволити Україні використовувати британські крилаті ракети з американськими навігаційними даними для завдання ударів по території росії.

Раніше президент України Володимир Зеленський під час пресконференції заявив про необхідність презентувати план перемоги України до другого саміту миру.Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь