У Бельгії аеропорт скасує всі рейси: співробітники оголосили страйк

Політика, Світ

Брюссельський аеропорт Шарлеруа, другий за пасажирообігом в Бельгії, оголосив про скасування всіх рейсів на вівторок, 22 жовтня, через страйк співробітників служби безпеки.

Це вже третій страйк у аеропорту за останні два місяці. Внаслідок страйку, який спричинив нестачу персоналу для забезпечення операцій з безпеки, всі рейси, що мали вилетіти цього дня, були скасовані. Проте рейси, що прибувають до Шарлеруа, будуть обслуговуватися.

Аеропорт закликав пасажирів звертатися до своїх авіакомпаній для отримання підтвердження щодо своїх рейсів і зазначив, що докладе всіх зусиль для відновлення нормальної роботи з середи.

Раніше ми писали, що компанія Boeing і лідери профспілки робітників досягли попередньої угоди, яка може припинити страйк, що зупинив більшу частину виробництва.

Також нагадаємо, що департамент транспорту Сполучених Штатів визнав німецьку авіакомпанію Lufthansa винною у дискримінації щодо пасажирів та призначив їй покарання у вигляді найбільшого за свою історію штрафу – 4 мільйони доларів.Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь