У Бучі облаштують круговий рух автівок, щоб уникнути аварій

Події України
круговий рух

26 Жов, 20:15

У Бучі облаштують круговий рух автівок на перехресті вулиць Вишневої та Богдана Хмельницького. Це дозволить підвищити безпеку дорожнього руху та запобігти аварійним ситуаціям, які регулярно виникали на цій ділянці. Про це повідомляє Бучанський міський голова Анатолій Федорук.

«Для облаштування кругового руху буде розширено периметр перехрестя коштом території паркування. Проєктні характеристики нової транспортної розв’язки повністю відповідатимуть усім будівельним нормам та вимогам безпеки дорожнього руху», – зазначає Анатолій Федорук.

Згідно з договором, підрядна організація має завершити будівельні роботи протягом одного календарного місяця. Для зручності водіїв розроблено кілька альтернативних варіантів об’їзду:

Для руху з вулиці Вишневої до центру міста:

  • Повернути на вулиці Героїв Крут, далі на вулиці Нове Шосе.

Для руху по вулиці Богдана Хмельницького:

  • З боку вулиці Ново-Оскольської рухатися в об’їзд по вулиці Нове Шосе.
  • З боку вулиці Євгена Патона використовувати об’їзд по вулиці Києво-Мироцька.

Альтернативний маршрут для об’їзду всієї ділянки ремонту:

  • Рухатися вулицею Володимира Ковальського, далі по вулиці Шевченка.

Згідно з оголошенням на сайті Prozoro, ТОВ «Енергетично-дорожнє будівництво» виконає роботи за 4 189 656 грн. Компанія зареєстрована в 17 жовтня 2005 року у місті Канів, Черкаської області. Основний вид діяльності – будівництво доріг і автострад. Статутний капітал – 1 823 220 грн. З 2016 року ТОВ «Енергетично-дорожнє будівництво» стало переможцем у 209 закупівлях на суму 12.58 млрд грн.

Варто зазначити, що компанія фігурувала у кримінальній справі щодо умисного ухилення від сплати податків в особливо великих розмірах, привласнення, розтрати майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем та внесення до офіційних документів свідомо неправдивих відомостей.

Крім того, у ще одному кримінальному провадженні йдеться про те, що під час виконання своїх службових обов`язків керівник ТОВ «Енергетично-дорожнє будівництво» вніс до актів виконаних робіт неправдиві відомості щодо їх обсягів та вартості. Таким чином, завдав збитків державі на суму 784 535 грн.

Читайте також: На Київщині чоловік забив до смерті знайомого та викинув під паркан сусідам

Фото: Бучанська міська рада.

Актуальні, важливі й перевірені новини Київщини також читайте на нашій Facebook-сторінці і в Telegram-каналі.

Залишити відповідь