У ДЕРЖДУМІ ДЕПУТАТ ЗАПРОПОНУВАВ ПІДІРВАТИ ЯДЕРНУ БОМБУ В РФ, ЩОБ ЗАХІД НЕ ЗАБУВАВ ПРО ЗАГРОЗУ

Війна

У ДЕРЖДУМІ ДЕПУТАТ ЗАПРОПОНУВАВ ПІДІРВАТИ ЯДЕРНУ БОМБУ В РФ, ЩОБ ЗАХІД НЕ ЗАБУВАВ ПРО ЗАГРОЗУ

Депутат Держдуми від “Единой России” Андрій Колесник запропонував здійснити ядерний вибух на російській території, щоб іноземні політики не забували про загрозу, яку становить РФ

Слова депутата прозвучали в інтерв’ю пропагандистам видання Lenta.ru.

Lenta.ru.

“Треба десь зробити ядерний вибух, на якомусь полігоні. У нас зараз заборонені ядерні випробування, але, може, людям треба подивитися, до чого це все призводить насправді, треба почути. Якщо зняти мораторій, може, людство замислиться”, – сказав Колесник.

The Moscow Times зазначає, що у РФ уже неодноразово звучала ідея використання ядерної зброї з метою залякування. У січні 2023 року старший науковий співробітник Академії воєнних наук Володимир Прохватилов припустив, що поновлення ядерних випробувань могло б змусити країни НАТО припинити постачання озброєння Україні, а Київ – відмовитися від ідеї повернення окупованого Криму.

29 травня російський політолог і пропагандист, член ради із зовнішньої та оборонної політики Дмитро Суслов написав у колонці для журналу “Профиль”, що якщо Україна дістане дозвіл Заходу використовувати далекобійну зброю по території РФ, Кремлю потрібно використати ядерну зброю.

11 вересня цього року радник адміністрації президента РФ Сергій Караганов, коментуючи операцію ЗСУ в Курській області, в інтерв’ю “Коммерсанту” запропонував завдати по них ядерних ударів як відповідь на захоплення своєї території.

У ТЕРНОПОЛІ ПРАЦІВНИКИ ПОШТИ ПРИВЛАСНИЛИ ДРОНІВ НА 6 МІЛЬЙОНІВ
Фігуранти привласнювали безпілотники, що надходили в посилках і були призначені для потреб військових

12 веpесня. Яке cьогодні cвято. Дві cуворі забоpони в цей дeнь
Розповідаємо, яке церковне свято відзначають 12 вересня за новим і старим стилем, що можна і не можна робити, у кого іменини

Цi 19 прізвищ ознaчають, щo ви з роду бaгатіїв. Перевірте cвоє
Це досить популярні сьогодні прізвища.

Залишити відповідь